Nu är det Norge som gäller!

Nu borde jag egentligen sova, för länge sedan. Men som sagt, är man tidsoptimist så är man. Jag kommer självklart på saker att göra i sista sekund, som alltid annars. Nu ska jag kolla på scrubs tills jag somnar, kan verkligen inte somna när det är helt tyst. Mitt plan lyfter om 7 och en halv timme. Ha det bäst under resten av lovet!



Beeeersa <3

Igår var det en mindre fest hemma hos mig. Det var jättetrevligt, alltid lika kul att få välja vilka som ska komma och inte. haha. Då kan det inte bli dåligt helt enkelt! Arpine och Bersa sov kvar, och när jag vaknar så har Bersa städat allt. Det såg ut som att det aldirg varit fest, de var till och med finare än vad det var innan. Tror de är bland de gulligaste någon gjort för mig. TUSEN TACK!


NU ÄR DET PAAAARTY


Fräscht!

Nu har jag städat klart, gud vad skönt det är att ha det nystädat och fräscht. Nu ska jag och syster åka till Ikea och skopunkten. Sedan skjutsar hon mig till träningen, tror jag ska springa lite. Ikväll blir det tjejerna, får se vad vi hittar på! ciaaaao

Yesterday

Det var supertrevligt hos Sofia igår. Vi åt tacopaj och till efterrätt blev det hallonpaj med vaniljglass. Efter maten hade Simon förberett en lek, man tävlade i olika grenar som hade med musik att göra. lite så ska det låta style. Mitt lag som bestod av Åsa, Sofia och Amanda vann självklart då vi hade det bästa namnet och bästa skillsen. Grattis till oss! Nu ska jag ta tag i mitt liv och städa mitt rum, just nu ser det för hemskt ut. Obs bilden visar inte ens allt. Sjukt hur man kan låta sitt rum förfalla på detta vis. Adios

Off we go

Nu ska jag och Arpine på middag hos Sofia Högbom i Norby. Ska bli jättetrevligt! Ha en bra måndagkväll, ciao.



TILL SALU!

Jag köpte ett par skor tidigare i höstas. De är jättefina och allt sådant, sjukt sköna att gå i trots klackar. Men dem är inte min stil. Jag använder dom helt enkelt inte. Så nu har jag lagt ut dom på både på blocket och tradera. Så får vi hoppas att någon vill ha dom! Säljer dom för 250 kr, halva priset, om någon är intresserad. Storlek 39.

 


Nedräkning

Det blev ingen större skillnad på håret, vilket var meningen. Dock ser det lite fräschare ut när de slitna topparna klipptes bort. Om tre dagar åker jag till Norge! På torsdagmorgon bär det av, är fett taggad. Ska bli lite shopping där också.

Vad jag vill komma hem med:
En pälsmössa med öronlappar
En korsett/bustier
Nya jeans
Leggings
En transparant tröja
Smycken
Handskar
En oversize skjorta
Något med en bar axel
En snygg norrman



Observera att detta är vad jag vill ha. Men hoppas kan man alltid!


Barev (hej på armeniska)

Arpine sov här inatt, och nu ska jag åka iväg och klippa mig! Ciao



Pannacotta

Ikväll blir en riktig chillkväll. Efter helgens bravader känner jag verkligen att jag behöver vila ut mig. Jag, Sofia och Arpine ska göra vit choklad pannacotta och mysa framför en feelgood film. Kan knappast bli bättre. Ha en trevlig kväll




Cravings

Lindex Shop OnlineBuckle Heels SEK 179, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Lindex, 199 kr                         Monki 250 kr                Nelly.se 179 kr

Fick jag de här tre plagen vore jag nöjd. Då vore min garderob fulländad. Så känner jag just nu. Men icke, imorgon eller dagen efter kommer jag komma på något nytt jag vill ha. Även om jag köper det här så kommer jag endå inte vara nöjd. Jag blir aldrig nöjd, vad det än gäller. Jag vet dock  att det är många andra här i världen som känner likadant som jag. Man strävar alltid efter något som är ännu bättre, ännu finare, ännu speciellare. Och det är bra, för om alla var hundra procent nöjda med sitt liv så vore det inget liv. Man skulle sluta sträva efter att förbättra och förbättras. Så, lite girighet skadar inte.

PICTURES







City

Nu ska jag träffa en Sofia en snabbis och hälsa henne välkommen hem, sedan drar jag in mot stan för att träffa Johanna. Ha en bra dag!



Kavaj myrornas, satt dit säkerhetsnålarna själv
Armband rem från gamla skor, mq, presenter
Tröja weekday
Leggings lackade från g
ina tricot

Frukost när den är som bäst


Smoothie recept:
*En halv liter yogurt med vanilj smak
*Hallon efter behag
*En näve havregryn
*En matsked honung
*En halv eller hel banan

Mixa allt, klart! Superduperdundergott!

Spååårat

Gårdagskvällen, herregud aldrig sett så mycket folk på en fest. Och bussarna dit och hem, det gick knappt att röra sig då det var så mycket folk. Blev bråk, polisen kom, alla kördes ut m.m. Hade dock hyfsat kul men kändes aningen ovärt. Johannas mobil gick sönder så,
RING MIG NÄR DU LÄSER DETTA JOHANNA LEVINE!

Självförtroende kick

Idag i skolan hade vi mentalträningslektion, det var en lite annorlunda lektion. Alla fick ställa sig upp för hela klassen och säga 3 tre saker de är bra på, eller snarare egenskaper hos oss själva. Shit vad jag var nervös. Här i Sverige anses det fel och väldigt osvenskt att säga att man är bra på saker, att man duger och ser bra ut. Jantelagen. Men när alla gjort det kändes det jätteskönt och man gick ut ur klassrummet med lite lättare steg. Jag tycker det borde vara mer okej att ha bra självförtroende och att våga prata om det, inte för att trycka ner andra utan för det gör att man mår bättre som människa.

Make love not war

Ikväll ska jag på maskerad! Det är första gången sen jag var liten och då var jag ALLTID prinsessa. Jag vill inte vara något annat, precis som alla killar ville vara batman eller stålmannen ville alla vi tjejer vara prinsessor. Man ville ha en fin krona, en glittrig klänning och allt annat som hör till. Men  inte idag! Idag ska jag vara hippie, eller jag ska iallfall försöka. Kommer bli lite hippie/bohem tror jag. Lägger ut en bild på resultat senare. Peace and love



Dagens


Kjol Grekland
Tröja hm, från herravdelningen
Klocka Grekland
Halsband från gamla stan i Stockholm

Äntligen är det över

Nu har vi haft exminationer i alla ämnen i skolan. Behöver inte plugga ALLS under lovet det är alldeles underbart, och nästan för bra för att vara sant. Jag kommer inte behöver öppna en endaste mattebok och inte räkna ett enda tal. Ska varkligen ta vara på lovet och vila ut, känns som jag behöver det nu. Nåväl, nu ska jag kolla på alla DH avsnitt jag har missat, och bara njuta av att inte ha några läxor, prov uppsatser eller liknande. Livet leker!




Look a like?!

Jag pratade nyss med min kusin och hon berättade att hon tycker jag är väldigt lik Ashely Tisdale. Ni vet hon den elaka från High School Musical? Det finns även en hemsida, myheritage.com där du kan skicka in en bild på dig så jämför dom vilken kändis du är mest lik, där fick jag också henne. Det inte första gången jag får höra det, det är flera som har påpekat det men jag ser verkligen inte likheten själv.

Gör ni?

Mat är livet

När jag kom hem från mitt spinningpass var jag stört hungrig. Så jag plockade fram lite av mina favorit ingredienser och gjorde pasta med champinjon och parmasås. Supergott! Nu ska jag plugga inför mina två prov imorgon. Längtar ihjäl mig till lovet just nu. Ciao


Recept
Pasta
Ett paket parma
Champinjoner
Soltorkade tomater plus oljan till
Soja
Olivolja
Lök
Basilikopesto
Matlagningsgrädde

Att försova sig

Jag HATAR att försova mig, dock gör jag det i princip varje dag. Mer eller mindre. Jag ställer alltid klockan på 6.45 men snoozar(?) till 7.00, fast min buss går 07.26 så då brukar det bli gaaanska stressigt, men hinnar nästan alltid. Ingen frukost, och får alltid springa till bussen. Dock är jag ganska van, har alltid varit en tidsoptimist och kommer förmodligen alltid att vara det. Men imorse missade jag bussen. När jag står på busshållplatsen märker jag att jag glömt plånboken och nyklarna.. Så det fanns inte mycket annat att göra än att gå tillbaka. Värt. Dock så var min syster uppe och hon är världens snällaste så hon skjutsade mig till skolan. Jag kom tio minuter för tidigt! Det var värt. Nu ska jag plugga lite matte med Lovisa. PEACE


GODNATT SVERIGE


Style by Kling

Elin Kling. Det är en tjej som verkligen har koll på mode. Har aldrig sett en bild på henne där hon inte ser high fashion ut. Det behöver inte vara dyra märkesplagg eller liknande, hon bara lyckas med att kombinera allt och det ser så rätt ur. Just nu stylar hon idolerna för fredagsfinalerna och hon gör ett grymt jobb! Från förra veckans avsnitt skulle jag kunna ha på mig samtliga av outfitsen. Hon är också med i förkväll och pratar om mode och trender. Hon är verkligen en insperation för mig, och säkerligen för många andra unga tjejer. So, keep up the god work!

http://stylebykling.tv4.se/

I love candy

Eller gör jag verkligen det? Nja, jag är mera en glasstjej tror jag, eller chips och dipp. Men just idag kände jag ett väldigt sug efter, just det, godis och svängde förbi ica efter skolan och köpte min favoriter, surt ska de va! Förstår mig inte på choklad och gelé, usch. Nu ska jag med hjälp av godiset försöka plugga företagsekonomi, till förhöret imorgon. Hörs sen!


Skulle behöva en kopp kaffe..

Är så sjukt trött idag efter min dyrbara sömn, på 3 och en halv timme.. Somnade nästan på bussen och känns som jag ska somna nu också. Man förstår inte hur viktigt det verkligen är med sömn. Mina lärare snackar alltid om det, minst sju timmar varje natt för att må bra. Men för mig har det alltid räckt med fem-sex timmar. Men 3 och en halv är dock alldeles för lite, till och med för mig. Nu ska jag återgå till svenska b. Ha en bra dag!

Insperation efter midnatt

Jag är hemma hos Arpine. Vi borde egentligen sova men vi har för mycket att prata om. Just nu sitter hon dock och pratar i telefon men någon armenie som sjunger den svenska nationalsången för full hals, det var väl inte det vackraste jag hört men det får duga såhär mot småtimmarna. Arpine verkar gå igång på det iallafall! Kul att någon glädjas. Vi har suttit och kollat på de flesta vanliga klädhemsidorna efter lite snygga höstkläder. Hittade ett par skitsnygga skor från nelly.se som jag tror att jag ska klicka hem imorgon! Här är lite godbitar från en av hm:s kollektioner;

BLACK collektion by hm
Women
Men

Mmm snickerskakor





Första gången jag gjorde, och åt snickerkakor. Det var supergott! Innehöll
massa konstiga ingredienser, exempel cornflakes och jordnötssmör. Men
smaskens blev det!


Vill även tilläga att vi blev tagna med storm. Den här killen måste vara
den sexigaste som någonsin har synts i teverutan!

Fredagsmys

Nu ska jag cykla c-y-k-l-a till Johanna i Kåbo, det är cirka 6 kilometer. I det här vädret!! Usch, jag tycker synd om mig själv.. Menmen livet går trots allt vidare, även om det regnar ute och man är cptrött. Och har hundra uppgifter att göra nästa vecka.
ÅHH! Nu sa min syster att hon skjutsar mig, det är ju super! tacktacktack. Blev genast mycket gladare. Hos Johanna ska vi ha fredagsmys med Idol och massa godsaker ska bli mysigt. Ha en trevlig fredag kväll, det ska vi ha!
Leggings hm
Klänning gina tricot
Sjal myrornas
Kavaj gina tricot
Klocka ur&penn

Hos Öberg

Igår kväll var jag och Lina på vattengympa, det var jättekul! Jag kunde inte sluta le, man bara kände hur endorfinerna spred sig i kroppen. Träning gör verkligen att man mår bättre, i både kropp och själ. Alldeles, alldeles underbart. Nu ska vi plugga lite mer till vårat historia prov och sedan äta pannnkakor till lunch. Peace out


Dagens outfit

Klänning Indiska
Kofta vila
Skärp åhléns
Klocka ur&penn
Leggings hm

JENSEN

Jag vill spräcka hål på myten om att Jensen är en chillskola där du får bra betyg utan att ansränga dig, för tro mig, så är det INTE. Alla lärare på alla skolor har olika höga krav och självklart har våra lärare också det. I vissa ämnen är det lättare att få bra betyg än i andra. Men t.e.x förra året var det två eller tre elever i min klass som fick mvg i historia A (vi är 32) och det är inte för att vi är dåliga, utan för att det är SVÅRT. Är sjukt trött på att höra att vi har gratis betyg och att vi inte gör något i skolan. Så ni som vill kan ju fortsätta att tro det om ni har något vettigare att göra av er tid. Peace

Uppgifter innan höstlovet:
Fredag- Prov i historia
Tisdag- Ergonomi redovisning
Onsdag- Läxförhör i företagsekonomi
Torsdag- Matteprov
Fredag- MT grej


Natti

Nu ska jag dricka en kopp te och kolla på scrubs med Wille. Sen är det sängen som gäller. Sov så gott

Onsdag 14 oktober


Idag var jag hemma hos Johanna och vi (hon) lagade middag till hennes familj.
Det blev sallad med bacon, fetaost, rödlök och annat gott. Till efterrätt blev
det panacotta, super! Tack Nanna <3

Dagens outfit
Skor skopunkten
Jeans hm
Jacka hm
Sjal grekland
Väska myrornas
Solisar grekland

Gårdagens

Byxor hm
Tröja gina tricot
Halsband ur&penn
Armband olika
Nagellack hm


Låten har fastnat i mitt huvud..

Look inside, look inside your tiny mind, then look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired, of all the hatred you harbour
So you say it's not OK to be gay, well I think you're just evil
You're just some racist, who can't tie my laces
Your point of view is medieval.

Kung fu Panda

Idag hade jag min svenska redovisning, så skönt att ha det överstökat, äntligen. Det gick helt okej. På idrotten hade vi spining med Filip, det var jobbigt som in i norden. Som tur var hade han valt ut jättebra musik, mestadels rock så det gjorde att man taggade till! Nu sitter jag och kollar på Kung fu Panda med Ludde och Calle. Ett animerat mästervärk. Peace out.


Blod, skratt och tårar

Lördagskvällen var helt galen, det mesta som kan hända på fester hände, försöker mig på en lite summering; förkrök, Sverige förlorade matchen, besvikna svenskar, spya på bordet, saker välts, tårar rinner, glas krossas, kladdiga golv, oinbjudna anländer, kaxiga killar som tror de vet allt, folk som lackar, slagsmål, näsblod, skrik, bråk, stå ute i minusgrader i för lite kläder. Ja det var väl det som hände. Men trots allt detta så hade jag endå roligt, tur var väl det.

Igår var jag hos min pappa och vi kollade på Wallander och åt ben&jerry's. Det var mysigt. Den glassen är verkligen inte överskattad, snarare underskattad och värd vartenda öre.

Sedan jag kom hem från träningen idag så har jag suttit och gjort en powerpoint om medeltiden som ska redovisas imorgon. Usch, fy och blä, just nu hatar jag verkligen skolan. För första gången i mitt liv, jag har faktiskt aldrig varit skoltrött på riktigt. Men vi får hoppas att det går över fort! Nu ska jag gå ner och äta en avokado, muums.

Bilder från lördagskvällen (efter förfesten glömde jag dock bort att jag hade en kamera..);




SLUTSLUTSLUTSLUTSLUT


Köpte även dessa jeans idag som jag prövade i fredags, de kostade bara
100 kr på hm. Hundra kronor!! Det är sanslöst billigt för ett par jeans, ett
par riktiga jeans! Men nu har jag köpförbud. Jag ska försöka att inte köpa
något förens jag är i Norge. 17 dagar, det är upp till bevis.

Nu drar jag iväg på festligheter, so long suuuuckers!



underbart

Uppnådde alla kriterier på artikeln och även på den muntliga redovisningen, dagen blir ju bara bättre och bättre! 

Jag är tillbaka!

Vi tackar så mycket för Johannas fina blogginlägg, har saknat dig med stumpan <3 
Vaknade i Kåbo i morse och gymade med Sofia och Johanna på friskis, men nu är jag hemma igen. Ska ta tag i mitt pluggande, får se hur det kommer att gå. Igår köpte jag ett par kornblå knästrumpor på hm för 20 kr, kanske ska ha dom ikväll. Den som lever får se! pusssss

bild: http://saganomsanne.blogg.se/2008/february/

gästbloggarN

tjaaa

Idag ska jag, johanna gästblogga lite (haha). Stina sitter i mitt rum och kollar in i vägen som ett apatiskt barn så då tänkte ja passa på och skriva lite granna.
Jag har då varit i holland hela veckan och kunde inte vara gladare att vara hemma! Veckan har delvis varit hur kul som helst, men ibland har jag önskat att jag hellre satt på mina lektioner i skolan.. saknade lilla birran där borta, hade vart skönt att ha henne med.. Nu är jag i varje fall hemma och träffa henne direkt, så bra!

Påvägen hem satt alla o pratade om hur jobbigt det var att lämna sina holländska kompisar medans jag och Hanna stod och bokstavligt talat hoppade upp o ner som två duracellkaniner för vi var så glada att komma därifrån haha!

För nått år sedan hade det varit guld att missa en vecka i skolan, men nu i tvåan är det inte lika kul. Man missar verkligen hur myket som helst, tar typ 10 steg bakåt.. illa. Ser inte framemot de kommande veckorna men de får man väl ta.
Nu ska vi ut i kylan o cykla till sofia och kolla idol, mys.

Det här inlägget var inte så kul, men ja är ju inte en lika rutinerad bloggare som stina så de är väl det de beror på..
Får ge de ett bättre försök en annan gång men tills dess får detta duga.


2 skabbiga bilder, nju-huut nu :)

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag, ska bli så sjukt skönt att få sova ut i helgen när man har börjat åtta varje dag i en vecka. Efter skolan ska jag fika med Alice och vid tre tiden kommer Johanna hem från Holland!! Då ska jag träffa henne, har saknat henne som tusan. Har planerat för helgen så det känns bra,. älskar att planera. Måste dock plugga också.. Over and out

Världens sötaste

Jag har tillbringat kvällen med Wille, världens underbaraste hund. Han gör mig alltid glad, oavsett hur jag kände innan jag klev innanför dörren. Man kan inte hålla tillbaka leéndet som smyger sig fram på läpparna. Jag älskar honom! Nåväl, jag hann inte så långt på mitt projekt men ska fortsätta någon annan kväll :) nu ska jag läsa 20 sidor om medeltiden i min svenskabok till imorgon(!!!!!), bra planering, kul. Sov så gott


Wille ville vara med och hjälpa till, men han är ju inte så jätte händig av sig,
men det gick bra endå! Det är ju inne med markerade axlar så jag sydde på
en guld kedja och något annat jag hittade haha. Såhär blev det allafall.

Köpte även dessa byxor på rea på hm idag. Dom är väldigt
lila, tycker inte riktigt det syns på bilden och modellen är som
jeans leggings. Vet inte om jag kommer använda dom så
mycket, menmen. Dom kostade 100 kr.

Återvinning

Har inte så mycket och göra ikväll, så varför inte hotta upp garderoben lite? Har hittat lite paljetter, spets och liknande grejor i mammas sylåda. Så jag tänkte fixa till några av mina basic tröjor så får vi se hur det blir! Bilder kommer när jag är klar. woooooow. Peace out

Clothes


Skor lårhöga från Skopunkten
Leggins hm
Kjol i sammet från lindex
Tröja hittade i mammas garderob
Klocka ur&penn
Halsband wedins, bytt kedja
Kofta gina tricot
Väska myrornas

NORGEEEE

WoooooW! Nu har jag bokat en weekend resa till Norge under höstlovet. Är sjukt taggad, ska bli underbart att komma bort från Uppsala. Jag ska hälsa på min kusin som har flyttat dit, var inte igår man träffade henne heller! UNDERBART

God eftermiddag

Äntligen är skoldagen över. Jag är så sjukt trött nu för tiden, måste vara för att solen knappt gått upp när jag åker till skolan. Efter skolan gymade jag, utan skor! Inget att rekommendera för det känns som att man ska få stora blåsor under fötterna efter en stund på crosstrainern, inte bra alls. Men nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen, hejsvejs!
Blev lite shopping också. Gina tricot har verkligen super priser! Köpte
den vita koftan för 99,50 kr samt den gröna tröjan för 74,50 kr. VÄRT.
Jag gillade dock inte kryssen som var som "knappar"
så jag klippte bort dom istället, se där!

Samhällskunskap b

Sitter med Julia och Erika och gör ett projektarbete om Amnesty. Dock är hälften av gruppen inte här, kul att vi ska redovisa på torsdag och är låååååångt ifrån klara. Snart blir det lunch på chagall. Over and out.

..och lite från helgen

Helgen har varit.. Extremt blandad, jätterolig på ett sätt men sjukt trist på ett annat. Fredagen började med ett medelpass på friskis, känns som att jag äntligen har kommit igång med träningen, Go Stina! Som följdes av en fika med Åsa på plock, senare på kvällen bar det av mot Sunnersta på fest. Det var väldigt trevligt med massa sköna människor och en hel del dans, tummen upp för det. Vill också passa på att gratulera Filip FL och Myggan för de fyllde år i lördags, självklart så sjöng vi för dom. Kvällen slutade med att jag och Åsa tillbringade natten hos Sofie. Lördagen behöver vi inte prata om.
Hade med mig kameran i väskan hela fredagen och hela lördagen men jag är verkligen sämst på att använda den. Glömmer helt bort att den ligger i väskan, och slutsatsen av det är; inte så många kort. Men några få lyckades jag iallafall med, enjoy!

När jag och Åsa varit och fikat gick jag i regnet
påväg till bussen, då uppenbarade sig Myrornas
skylten och jag övervägde om jag verkligen borde gå in,
då jag har cirka 100 kr på mitt konto och det är
nästan hela månaden kvar. Men som tur var gjorde
jag det, och voila detta är resultatet. Endast 67,50 kr
med CSN-kortet. FETT VÄRT!

GRATTIS KILLAR! Bilden är lånad av min kära vän Johanna, hoppas att
det är okej <3 Ebba och Gustav var så gulliga som till och med hade köpt
tårta, sedan blev det "Jag må dom leva(?)"

Denna bild får avsluta, ska bli bättre på bilder jag lovar. Eller nej jag lovar
inte hatar folk som inte håller vad de lovar, då är det bättre att inte lova
alls. Tur att bilden är så snygg också.

Att vara tonåring

När man är sjutton år händer ganska mycket saker i ens liv, kanske inte så att man gör så mycket olika saker egentligen men det händer mycket känslomässigt. Vänner kommer och går, ens första kärlek, man måste prestera bra i skolan och värst av allt är att man glider i från sin familj.. Det har iallafall jag gjort, man är helt enkelt inte hemma längre och har tid att umgås med varandra som man hade för några år sedan. På något sätt vet man att man alltid kommer ha sin familj där, de kommer alltid ställa upp för en vad som än händer och det är därför man tar dom för givet. Men man vet inte vad man har för ens man förlorar det, så nu ska jag börja ta vara på tiden och ägna mer tid åt dom som betyder allra mest för mig. ♥
Världens bästa och finaste syster Linda. Jag älskar dig!

Sov gott!

Det ska jag göra. Uppdaterar imorgon, har inte orkat skriva.. Dröm sött

Vinter?!

Gud vad det är kallt ute! Det känns som att det skulle kunna vara december men icke, det är första oktober, första. Igår var det september och då var det fortfarande sensommar, jag hade barbent för två veckor sen, tiden går så fort.. För fort! Men nu ska jag färga Paulinas hår, mörkbrunt ska det bli. Bilder kommer senare ikväll! peace 

Ledigheter

Har varit ledig idag och är ledig imorgon också, Jensen är BÄST för er som inte redan visste det. Snart ska jag dra ner på stan för att plugga och fika med Pau och Sofia. Sedan ska jag på vattengympa med Johanna och Sofia. Vi tre ska stå där med pensionärerna och, aa, köra järnet helt enkelt. Aoooouuh!
Inte världens snyggaste bild men LÄTT ett av sommarens bästa minnen!