nu hittar ni mig här!

http://stinavictoria.forme.se/
pussss

written in the stars

Igår när jag skulle pluggat naturkunskap, fick jag ett infall. Jag var så trött på mitt rum och på att det kändes alldeles för höstigt för solen som sken utanför fönstret. Så det blev storstäd i varenda liten låda och nya gardiner och lite sånt. Känns väldigt bra nu. Nu är det bara att rensa garderoben så har jag lite mer ordning på tillvaron. Imorgon händer något kul! Ni kommer märka. puss och godnatt

studentklänning 2011?

Arci Dress SEK 1795, Acne - NELLY.COM

Kanske inte riktigt vad jag tänkt mig som student klänning. Men jag gillar att den är asymetrisk och inte så klassisk men ändå enkel. Kan se mig använda den fler gånger också. Sen var det priset..


longchamp


Har blivit sugen på att köpa en lonchamp. Jag minns första gången jag såg en, och min reaktion var väl ungefär att den var ful. Men åren går och man ändrar smak, och tur är väl det. Så imorgon ska jag kolla runt lite på stan och se vad jag hittar. idag har vi genrepat i Jensens aula inför våran uppsättning av Lejon Kungen som vi kommer spela upp på torsdag. Så om någon är intresserad så kostar det bara 50 kr i inträde. Dramaten here we come, eller.. Nåväl nu ska jag iväg till Johanna. Sover fan aldrig hemma nu för tiden. Hejsvejs!

genom eld

Tjenatjena! Jag tänkte börja blogga igen, får se hur bra det går men jag ska ge det ett försök till. Har hänt en del sen sist. Men måste bara säga att jag mår sjukt bra nu för tiden. Allt går bra, nästan allt. Puss och godnatt, hörs imorgon!