det man inte dör av gör en starkare

2009-12-02 @ 14:39:07
Jag läste precis en artikel om Jackie Ferm som är dotter till "Sveriges farligaste man", Lars-Inge Svartenbrandt. Sedan hon var liten har hennes pappa åkt in och ut ur olika fängelsen så detta var hon van vid. Hon bodde med sin mamma och tre bröder, och utöver att hennes pappa satt i fängelset så var hennes liv till synes normalt. När Jackie var cirka åtta år fick hennes mamma en hjärnblödning och hennes liv skulle aldrig bli sig likt igen. Mamman började dricka mer och mer alkohol och det tog inte lång tid förrens hon hittade en man som var likadan. Mannen kastade ner Jackie från en balkong en gång så att hon bröt revbenen. Soc blev inblandade och så kom den dagen då hon och bröderna fick flytta ifrån mamman. De sa till Jackie att hon fick välja en av bröderna att flytta med, hon valde Jack. Men familjen dom kom till var inte så bra så de särade till slut på dom. Jackie fortsatte åka in och ut på olika barnhem och levde även på rymmen då hon bodde på gatan under en kort tid. Hon kom till ett ställe som hette Rosenkullen och det var bland dom värsta hemmen. En gång tvingades hon tvätta föreståndarens underkläder och blev en annan gång inslängd i en vägg då hon vägrade hämta sin badräckt. Hon kunde även bli slagen om hon bröt mot reglerna. En annan gång lämnades gruppen som bodde på hemmet 1-1,5 dagar utan mat på fjällvandring. Efter detta så dog hennes bror Jack i en bilolycka och det var de värsta, sår från misshandeln kan läka med han skulle aldrig leva igen.

källa: Amelia

Något att tänka på nästa gång man tycker mamma är världens drygaste för att hon ber än gå ut med soperna. Vill bara tillägga att jag älskar min familj, tack för att ni alltid ställer upp.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon som texten handlar om är ju bara för tragisk. är med i paradise hotel...

2009-12-03 @ 10:22:38
URL: http://baneman.blogg.se/
Postat av: stina

jag vet att hon är med i paradise hotel men poängen var att hon haft en jobbig uppväxt, inte att hon är med i ett skitprogram :P

2009-12-03 @ 10:42:56
URL: http://stinabirath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback