nyår, woop woop


bik bok 399 kr

easy come easy go that's just how you live

Märkte att det blev lite träligt med att skriva ett hela inlägg varje dag från den där listan. När Lina dessutom kommenterar "intresseklubben antecknar" så är det ett faktum. Men ni kan få en kortis. Jag hoppar över dom tråkiga.

Dag 14 – Min bästa vän. Har några sjukt nära tjejkompisar som jag inte kan välja mellan. Så det blir Andreas som verkligen är en av mina bästa vänner. Precis som han skrev på sin facerape till mig, så ställer han alltid upp och jag är sjukt glad att jag har honom.

Dag 15 – Mina drömmar
. Mina drömmar känns väldigt svårdefinerat. Jag drömmer om massor av saker, att få ett bra jobb som jag trivs med. Att få ut så mycket som möjligt av livet. Ha kul i allt jag gör. Men om jag nu ska drömma, så skulle jag vilja göra skilland. Jag skulle vilja ha makten att ändra människors liv till det bättre. Bota cancer, göra alla länder till demokratier, ge alla barn en värdig uppväxt. Som sagt, drömmar..

Dag 16 – Min första kyss. Var med... Andreas! Vi var tretton det var en söndag och vi hade ätit pizza på mitt rum. Sen så kysstes vi. Ganska kul nu när man tänker tillbaka på det.

Dag 17 – Mitt favoritminne. Oj den är svår. Ett är när mamma kommer gåendes mot våran dörr och jag ser Wille för första gången. Kan knappt beskriva känslan. Ja, jag älskar min hund för mycket.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag. När jag fyllde 18 såklart! Vi varpå peace and love och lyssnade till när Europe sjöng final countdown och jag hade nästan alla mina bästa vänner runt mig. Och jag var full, haha. Bra kväll!

Dag 19 – Detta ångrar jag. Det finns inte så mycket jag ångrar. Men en sak som hände i början av det här året ångrar jag enormt mycket. Tänker inte skriva ut det här, det skulle såra för mycket.

Dag 20 – Min första kärlek. Heter Joakim. Vi träffades genom kompisar i början av ettan, nästan exakt två år sedan. Sen gick det ganska fort och vi blev tillsammans och jag blev kär för första gången. Det höll i nio månader och lite där efter.. Han betyder fortfarande väldigt mycket för mig och kommer nog alltid att göra det. Det finns inte många som känner mig så bra.

Dag 22 – Det här upprör mig. Orättvisor, rasism, krig, människohandel m.m blir bara upprörd om jag fortsätter.

Dag 26 – Mina rädslor. Jag är inte rädd för så mycket, men jag är ganska feg. Skulle aldrig åka frittfall eller utsätta mig för något liknande. Men min största och ända rädsla är att någon som står mig nära skulle råka illa ut.

Dag 29 – Mina ambitioner. Jag vill jobba med något som gör skillnade som jag skrev tidigare. Jag har funderat på att jobba med juridik. En annan sak jag funderat på är att bli sjuksköterska och jobba med läkare utan gränser eller röda korset. Jag skulle inte känna överdrivet bra, men att gå och lägga sig på kvällen och veta att man bidragit till något..

Dag 31– Nyårs löfte. Att ta körkort innan år 2011 är slut. Och att ha så jävla kul!

 


så mycket bättre


God morgon! Vaknade nyss och ska käka lite sedan åka ner til friskis och köra ett medelpass. Jag färgade ju håret för någon vecka sedan, första gången jag färger det hemma på väldit länge. Det blev mörkt men inte så mörkt som på bilden, där ser det ju svart ut. Börjar bli lite långtråkigt med "lära känna mig" listan tycker jag.. Får se hur jag gör. Efter skolan idag ska jag träffa Sofie och vinka av henne innan hon åker iväg till Thailand.. AVUNDSJUK

vad är kärlek?

Den frågan har nog många ställt sig. Men jag tror få vet svaret. Är det när det pirrar i magen när man ser någon, eller är det något man har till sin familj? Måste man älska någon för att vara kär, eller är man kär om man älskar någon? Kanske kan man bara älska en person eller en hel drös? Jag vet inte. Men älskar man någon så vet jag att man skulle göra allt för den personen. Man skulle offra sitt eget välmående, och välja dom man älskar före sig själv. När du inte ens skulle tveka att göra det, då vet du att du älskar någon.

i min handväska

Blir många uppdateringar nu haha. Men ja, i min handväska. Plånboken, alltid. Den är i rött ormskinn, glansig och ganska stor. Låter ful, men jag gillar den. Sen har jag med mig mina hörlurar och min mobil. Skulle inte klara en dag utan musiken i den. Sedan så brukar jag ha carmex för torra läppar. Hmm, det är det jag brukar ha. Är det utgång så kanske ett puder och ett läppglans får följa med också!

mina syskon

Det här är min storasyster Linda. Hon är 1 år och 13 dagar äldre än mig. Under dom 13 dagarna får jag alltid höra att hon faktiskt är två år äldre än mig. Vi står varandra väldigt nära trots att vi inte ses alltför ofta. Hon är inte hemma så ofta och när hon är det brukar jag ha annat för mig, tyvärr. Det finns ingen som kan se om jag är ledsen eller förstå mig på samma sätt som min syster kan. Vi är ganska olika, en av hennes största intressen är bilar och allt annat som har med motorer att göra. Själv köper jag hellre nya skor, eller läser skvallertidningar. Men ändå så är hon den som betyder mest för mig i hela världen och som jag älskar högst.


det här hade jag på mig idag (fredags)

Jeans gina, linne grekland, skjorta gina, örhängen cubus


I got nothing but love for you



Min kompis Lina är lite bitter tror jag. Bara för att hon gillar småpojkar.


in this cold hard world, don’t you know that love kills?

Sitter och kollar på robinson med min mamma som kom hem från Österrike idag. Hon har varit där med jobbet. Det visade sig att en person blivit sjuk men chefen visste inte vem han skulle ta med istället. Så hade vi vetat det en dag tidigare så hade jag fått följa med.. Aja, robinson 2010 är sjukt kul, snyggare killar och mera intriger än i årets paradise hotel. Det gillas. puss


min favoritlåt

Scars - Papa Roach

 


om mig


Då sätter vi igång med det här då! Ja, jag heter Stina Victoria Birath och är 18 år gammal. Jag har skilda föräldrar och bor mest hos min mamma i Gottsunda, pappa bor i Fullerö som ligger mot Storvreta. Jag har bott i Uppsala och i Gottsunda hela mitt liv och jag trivs jättebra. Vissa tror att man blir rånad eller hotad så fort man går utanför dörren här. Så är det inte. Det har aldrig hänt mig något och jag känner mig tryggare när jag går genom Gottsunda än genom stan klockan tre på natten. Dock så bor jag i radhus väldigt nära Sunnersta, och det är lite lugnare här. Vi har en hund som heter Wille. Han är liten, lurvig, vit och världens bästa. Jag går sista året på samhällsprogrammet på Jensen gymnasium och tycker fortfarande att det är roligt att gå i skolan. Jag tror att jag är en av få, så därför är det en självklarhet för mig att plugga vidare. På min fritid brukar jag umgås med mina vänner. Vi brukar fika, kolla på film, festa ja allt som de flesta i min ålder gör. Jag tränar också på friskis och svettis, brukar bli mellan två och fyra gånger i veckan. Jag fikar helst på 018, för att deras islatte kan vara den godaste i världen. Jag kollar helst på filmer som man minns, filmer som sätter spår och får mig att tänka till. Jag är inte så mycket för kärlekskomedier även om det också kan vara kul ibland. Jag går helst ut på birger, eftersom att jag jobbar varje lördag på saluhallen så har jag inte så många andra alternativ. Eller birger och kalas då, och på kalas har jag aldrig varit.. Ja vad finns det mer att säga om mig? Jag är utåtriktad och har lätt för att prata med nya människor. Jag älskar att resa och upptäcka andra delar av världen, men jag får lätt hemlängtan. Inte till något speciellt egentligen men det är något visst med att komma hem till Uppsala efter en resa. Man känner sig verkligen hemma här i våran lilla stad. Jag bad en av mina bästa vänner att beskriva mig med tre ord; skön, snäll, rolig. Nu ska jag kolla på ph, som jag följt slaviskt den här hösten! skäms nästan.. PEACE



it's not the fall that hurts

Hittade den här listan på någon blogg och tänkte att jag också kunde göra den! Börjar imorgon

Dag 08
– Om mig

Dag 09 – Min favoritlåt

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Vad är kärlek?

Dag 14 – Min bästa vän

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Min första kärlek

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här åt jag i dag

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Nyårs löfte

Dag 31 – Ett sista ögonblick


elinwahlberg.se


En blogg som jag läser dagligen är Elina Wahlbergs. Vet inte riktigt hur jag hittade den, men jag gillar den. Hon skriver mest om mode, vilket är vad jag söker i en blogg. Litet bloggtips från mig. Har inte hunnit tagit några bilder på det jag handlat för att jag vaknade ganska sent idag. Nackdelen med att jobba på nattklubb. Helgen har varit lugn och skön. Den började med intensivpass på friskis med Lina och Ebba, har fortfarande träningsvärk. Sedan var vi hemma hos Johanna på kvällen och hon bjöd på lite vin och tilltugg. Första gången jag drack vin utan sprite, är väll på tiden att jag också växer upp! Igår blev det solsidan hos Andreas för att sedan käka cheeseburgare  med pommes medans vi småsprang till jobbet. Och idag har jag myst med Sofia hela dagen tillsammans med beck, te och vattenpipa. later

as long as you love me

Har spenderat dagen med min mamma med lite julklappsshopping och lunch på gränby centrum. Vi käkade på samma ställe som alltid när vi är där, har glömt vad det heter nu men deras mat är riktigt god. Vi köpte lite julklappar åt min syster och jag handlade lite åt mig själv. Tänkte visa imorgon. Nu har jag köpförbud på kläder fram tills nästa lön, alltså lite mindre än tre veckor.. Måste verkligen lära mig att hantera pengar, de bara kliar i fingrarna så fort pengar kommer in på kontot. Aja nu ska jag hem till Andreas och kolla på film, innan vi åker iväg till jobbet. Ses på Saluhallen ikväll!

birger jarl


Så! Här har ni inbjudningen till festerna som kommer vara på Birger Jarl under julen. Har fotat med kameran på min dator därav den underbara kvalitén. Det kommer börja med en fest den 21 december, dagen då vi som fortfarande går i skolan får jullov och detta firar vi självklart med fest. Sedan är det en fest den 29 december alltså mellan jul och nyår, då man är alldeles för trött på julmat passar det perfekt att dansa av sig kalorierna och tagga inför det nya året. Sedan startar vi det nya året med en ännu grymare fest 5 december! Biljetter finns att köpa på JC för 120 kr styck.. Eller så köper du biljetter av mig som gäller till alla tre fester för endast 280 kronor istället för 360 som det annars hade kostat. Det här kommer bli ett grymt sista jullov. Nu kör vi!

I'm my own worst enemy


Jag börjar ångra att jag färgade håret.. Med tanke på att jag är så ljus egentligen så blir det väldigt jobbigt att underhålla min ljusa utväxt. Får se hur jag gör nästa gång jag går till frisören. Kanske rakar av det, vore ganska skönt billigt i drift också.

Sitter hemma hos pappa och kollar på scrubs, båda med en varsin dator i knät, knäet? Det är nästan sjukt hur osocial man blivit.. Nåväl, idag efter skolan så simmade jag på actic sedan blev det en lång kvällsfika med Jesper och Johanna. Vi pratade bland annat om nyår, Jeppe drar till London då, så är ganska avis på det. Själv har jag absolut inga förväntningar, det brukar bli bäst så. Nyår kan ju vara den mest överskattade högtiden på året, hoppas dock på en riktig nyårskyss iår. Min senaste var från Arpine, jag älskar dig också men skulle vara kul med omväxling! Imorgon är det fredag och därmed helg, och jag har inga planer alls förutom att jobba lördag kväll/natt. Kan inte bestämma mig för om det känns skönt eller inte, kanske är bra med lite rehab. Well well, sängen väntar på mig.